Τμήμα Αρωματοθεραπείας και Κρυσταλλοθεραπείας

 

Οι κρύσταλλοι, τα ορυκτά και η αρωματοθεραπεία, μπορούν να γίνουν μεγάλοι καθοδηγητές στη ζωή μας.

Ο συνδυασμός των παραπάνω τεχνικών έχει ως αποτέλεσμα την Κρυσταλλική Αρωματοθεραπεία, μία θεραπευτική τεχνική που συνενώνει λεπτότητα και ευγένεια, με βαθιά επιρροή στο ενεργειακό μας σύστημα.

Στην τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας, τα ορυκτά και οι κρύσταλλοι γίνονται ένας αγωγός ενέργειας, ο οποίος επιτρέπει την εισροή θετικών δονήσεων στο σώμα και την ενέργειά μας, εξωθώντας ταυτόχρονα τον αρνητισμό έξω από αυτά.

Η θεραπευτική Τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας βασίζεται στη διαπιστωμένη, ευεργετική δόνηση των κρυστάλλων και των ορυκτών σε διάφορες συχνότητες, που συμφωνούν με αυτή του ανθρώπινου σώματος, όπως και των πιο λεπτοφυών ενεργειακών πεδίων του. Η ιστορία της είναι μεγάλη και τα οφέλη της πολλά και ποικίλα.

Η θεραπευτική τέχνη της Αρωματοθεραπείας είναι μία από τις αρχαιότερες μεθόδους φυσικής θεραπείας.

Η δύναμη των φυτών (αιθέριο έλαιο) είναι κάτι που μελετάται αιώνες, εποχές που η ιερότητα και η θεραπευτική ήταν ένα.

Η θεραπευτική μάλαξη, επιδρά βαθιά στο μυϊκό σύστημα, απελευθερώνοντας το φυσικό σώμα από πόνους στις αρθρώσεις, στον αυχένα, στη μέση και γενικά, όπου η ένταση έχει επηρεάσει το σώμα.

Η Shakila Ιωάννα Μπράτη είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπεύτριες του χώρου και θα διδάξει τις δύο αυτές θεραπευτικές τέχνες σε έναν κύκλο 9 μηνών στην Σχολή, με πιστοποιητικό παρακολούθησης.