Τμήμα Αριθμολογίας

Ο Πυθαγόρας πίστευε ότι «τα πάντα είναι αριθμοί», και ότι οι αριθμοί αντιπροσωπεύουν πνευματικές οντότητες, η παρουσία των οποίων γίνεται αισθητή μέσα στην ζωή.

Η Αριθμολογία είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος που αναλύει την προσωπικότητα του καθενός, παρέχοντας σημαντικές πληροφορίες για τον χαρακτήρα του.

Αποκωδικοποιεί τις ποιότητες και το ενεργειακό δυναμικό του ατόμου, βοηθώντας σημαντικά στη γνώση του εαυτού του.

Απαντάει σε ερωτήσεις όπως: Πότε είναι καλή περίοδος να ξεκινήσω μια δραστηριότητα, πότε να ορίσω την ημερομηνία του γάμου μου, είναι ευνοϊκή μέρα για να ξεκινήσω ένα ταξίδι, έχω συμβατότητα με τον ερωτικό μου σύντροφο, πότε να μετακομίσω και θα είναι θετική για μένα η νέα μου διεύθυνση;

Όλα αυτά και άλλα πολλά απαντώνται μέσα από τη συμβολική γλώσσα των αριθμών, ένα σύστημα συσχετισμού αριθμών και ονομάτων που μπορεί να μας δώσει πληροφορίες για τον εαυτό μας, για τους ανθρώπους γύρω μας, να αναλύσει χαρακτήρες και να προβλέψει το μέλλον.

Αυτήν την εμπεριστατωμένη μελέτη – ανάλυση – σύνθεση, με βάση τους αριθμούς που εφαρμόζεται με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς, θα διδαχθείτε από την πολύ δημοφιλή στο αντικείμενό της, Κατερίνα Βελούδου.