Κατερίνα Βελούδου

Η Κατερίνα Βελούδου γεννήθηκε στον Πειραιά, είναι μητέρα 2 παιδιών και από ηλικία 8 ετών άρχισε να χρησιμοποιεί τη γλώσσα των αριθμών.

Στην τρυφερή αυτή ηλικία κάθε αριθμός ήταν και μια εικόνα, διατηρώντας μέσα της άσβεστο το ενδιαφέρον αλλά και το χάρισμα που είχε.

Η ζωή την ανέβασε μετέπειτα στις πασαρέλες, την ανέδειξε μέσα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας με την ιδιότητα του μοντέλου, γράφοντας τη δική της λαμπερή ιστορία στον χώρο,  αλλά δεν αγνόησε ποτέ την εσωτερική της ανησυχία.

Θέλοντας να ασχοληθεί με αυτό που την προέτρεπε διαρκώς, σπούδασε μεταφυσική και αριθμολογία, έκανε την πρακτική της στην Γερμανία και έτσι πραγματοποίησε το όνειρο της.

Η Κατερίνα Βελούδου έχει δίπλωμα στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει παρακολουθήσει αναρίθμητα σεμινάρια στην  Ελλάδα και στο εξωτερικό, ειδικεύεται στην πρόβλεψη με πολλούς και διάφορους τρόπους και στην εναλλακτική θεραπεία αυτογνωσίας με Αρχαγγελικό Ρέικι, όντας πολύ δημοφιλής στον εναλλακτικό χώρο.