Κατερίνα Σαλωνίκη
 
 

Η Κατερίνα Σαλωνίκη κάθισε στα αστρολογικά θρανία πριν από 28 χρόνια και ακόμα δεν έχει καταχωνιάσει την αστρολογική της ποδιά, εφόσον πιστεύει πως η πολυπλοκότητα της αστρολογίας, χρειάζεται συνεχώς επαναλήψεις και συνθέσεις.

Από την εποχή που καταστρώνονταν τα ωροσκόπια με το χέρι, μέχρι τη σημερινή καινοτομία των αστρολογικών προγραμμάτων που καταστρώνονται από αυτά, έχει ερμηνεύσει εκατοντάδες χάρτες χωρίς την ιδιότητα της επαγγελματίας αστρολόγου, για λόγους δεοντολογίας περισσότερο.

Ωστόσο η μοίρα φάνηκε ιδιαιτέρως προτρεπτική, επιλέγοντας να αποτυπώσει μέσα από τον γραπτό λόγο τις γνώσεις που αποκόμισε, γράφοντας το 2006 για έναν χρόνο τις προβλέψεις στο περιοδικό «Marie Claire».

Ακολούθησαν το 2007 οι προβλέψεις στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ» και κατόπιν το 2008 το free press αστρολογικό περιοδικό «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ». Το 2010 αρθρογραφούσε για το περιοδικό «ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ», ενώ από το 2010 έως το 2015 αρθρογραφούσε για το αστρολογικό site “Astrology.gr” και για διάφορα περιοδικά.

Από το 2016 έως σήμερα γράφει στο αστρολογικό site “astrafriends.com” ενώ παράλληλα έγραφε στο site “Αναπνοές” “love letters” και στο περιοδικό και το site του “Άστρα και Όραμα”.

Είναι Υπεύθυνη Επικοινωνίας της σχολής έχοντας αναλάβει και το καλλιτεχνικό κομμάτι.