Κατερίνα Σαλωνίκη

Η Κατερίνα Σαλωνίκη ασχολήθηκε με την Αστρολογία παράλληλα με τη δουλειά της, παρακολουθώντας μαθήματα, σεμινάρια, ερμηνεύοντας χάρτες και διαβάζοντας διαρκώς.

Η ιδιότητα της επαγγελματίας αστρολόγου, δεν ήταν στις προθέσεις της, ωστόσο η μοίρα φάνηκε ιδιαιτέρως προτρεπτική, επιλέγοντας για εκείνη, να αποτυπώσει τις γνώσεις που αποκόμισε μέσα από τον γραπτό λόγο που αγαπά ιδιαίτερα, γράφοντας το 2006 για έναν χρόνο τις προβλέψεις στο περιοδικό «Marie Claire».

Αυτό ήταν η αρχή μιας μεγάλης πορείας στον έντυπο και διαδικτυακό χώρο, εφόσον ακολούθησαν το 2007 οι προβλέψεις στο περιοδικό «ΓΥΝΑΙΚΑ» και κατόπιν το 2008 και το 2009 το free press αστρολογικό περιοδικό «ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΣ».

Το 2010 αρθρογραφούσε για το περιοδικό «ΖΩΗ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ», ενώ από το 2010 έως το 2015 αρθρογραφούσε για το πρώτο σε αναγνωσιμότητα αστρολογικό site Astrology.gr και για διάφορα περιοδικά.

Από το 2016 έως το 2019 έγραφε τις καθημερινές και μηνιαίες προβλέψεις στο αστρολογικό site “astrafriends.com” ενώ παράλληλα αρθρογραφούσε στα site “Αναπνοές”, “love letters” και στο περιοδικό και το site του “Άστρα και Όραμα”.

Ακολούθησαν για 9 μήνες άρθρα της και καθημερινές προβλέψεις στο site Astrologos.gr  του Ομίλου  Ant-1 και τώρα η καθημερινή στήλη στο χρηματοοικονομικό site   new-economy.gr, ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται με διάφορες εφημερίδες και περιοδικά.

Είναι Υπεύθυνη Επικοινωνίας της σχολής, έχοντας αναλάβει και το καλλιτεχνικό κομμάτι.