Κατερίνα Μωραίτου

Η Κατερίνα Μωραίτου άρχισε να ασχολείται από τα εφηβικά της χρόνια με την Αστρολογία ως ένα ταξίδι γνωριμίας με τον εαυτό της.
Από τότε έκανε πολλές και διάφορες σπουδές, όπως Ιστορία, Αρχαιολογία και Διαχείριση πολιτισμού στην Ελλάδα και την Γερμανία.
Περιπλανήθηκε στο εσωτερικό και το εξωτερικό, και σύμφωνα με τον Όμηρο πολλῶν δ᾿ ἀνθρώπων ἴδεν ἄστεα καὶ νόον ἔγνω.

Παράλληλα με την εργασία της στο χώρο της δημόσιας διοίκησης τα τελευταία είκοσι χρόνια σε αρκετούς φορείς του ελληνικού δημοσίου, θεωρεί τον εαυτό της ερασιτέχνη με την έννοια του εραστή της τέχνης, και δη της τέχνης της Αστρολογίας.
Πιστεύει ότι η Αρχαιολογία και η Αστρολογία απαντούν κάθε μια με το δικό της τρόπο και τη δική της μέθοδο στο αιώνιο ερώτημα «Ποιος είμαι;» και οι απαντήσεις τους είναι πολύτιμες για την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου.

Έχει μελετήσει πολλούς κλάδους της Δυτικής Αστρολογίας με ιδιαίτερη έμφαση στην Uranian / Κοσμοβιολογία, Γενέθλια και Κοσμική Αστρολογία, και αρέσκεται να συγκεράζει τα αντικείμενα των ακαδημαϊκών σπουδών της με τις Αστρολογικές πρακτικές.
Είναι Μέλος του Ερευνητικού Τμήματος της Σχολής από το 2018, αρθρογραφεί σε διαδικτυακά περιοδικά από το 2020 και διεξάγει τις δικές της πρωτότυπες Αστρολογικές έρευνες.