Γιώργος Ματσάγγος
 
 

Ο Γιώργος Ματσάγγος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Αθήνα με τις απελάσεις του 1964. Τελείωσε τη Λεόντειο Σχολή, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία, Δημοσιογραφία και Αστρολογία.

Εργάστηκε ως τουριστικός πράκτορας στο Παρίσι και επί σειρά ετών ως διευθυντικό στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας της Τυνησίας (Tunis-Air) στην Αθήνα.

Διετέλεσε εμπνευστής και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού «Αστρολόγος», διευθυντής έκδοσης του περιοδικού «Αστροσκόπιο» και εκδότης του περιοδικού «Ωροσκόπος».

Συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Σκάι, Star, New Channel, ANT1, MCM (Monaco) SIGMA (Κύπρος) και με τα περιοδικά «ΟUT» «DIVA» «ΜΑΧΙΜ», «01», «TICKET», «MUST» «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και «HELLO».

Με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα συνεργάστηκε ανάμεσα σε άλλους με την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη αλλά και με το Θέμο Αναστασιάδη.

Έλαβε μέρος ως εισηγητής σε σεμινάρια για την Αστρολογία στην Ελλάδα, στη Γαλλία και την Ελβετία.Εργάσθηκε ως σύμβουλος ανάπτυξης της ανθρώπινης προσωπικότητας στο σχέδιο για τον Παγκόσμιο Αφοπλισμό του Ο.Η.Ε. (Department for Disarmament Affairs-United Nations, Geneva Branch) και συνεργάστηκε στην έκδοση του Λευκώματος για την επετηρίδα του Πατριαρχικού Κέντρου στο Chambesy (Ελβετία).

Ως αστρολόγος, διακρίθηκε για τις επιτυχημένες προβλέψεις του σε γεγονότα εθνικού και παγκόσμιου βεληνεκούς.

Τελευταία βιβλία:
-«Η μαγική δύναμη των συμβόλων» -ομαδική εργασία, εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ