Ελίνα Βατικιώτη
 
 

Η Ελίνα Βατικιώτη αποφοίτησε το 1991 από το τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης. Εργάστηκε πάνω από 20 χρόνια στον τομέα των επιχειρήσεων.

Παρακολούθησε 2 χρόνια (ιδιαίτερα μαθήματα) κλασικής Αστρολογίας. Φοίτησε στο τμήμα Καρμικής Αστρολογίας για έναν χρόνο αφιερώνοντας άλλον έναν στη θεωρία Κυβερνητών. Μελέτησε για 3 χρόνια τη φιλοσοφική προσέγγιση της Αστρολογίας μέσω του «Δέντρου της Ζωής»  του Πυθαγόρα.

Ακολούθησε ο πρώτος και δεύτερος βαθμός στο Ρέϊκι, ένα δίπλωμα χρωμοβελονισμού,  σεμινάρια συστημικής αναπαράστασης και δύο χρόνια παρακολούθηση μαθημάτων στη Ραϊχική Σχολή Σωματικής Ψυχοθεραπείας. και στο Σπουδαστήριο συμβολισμών «Αστρώον».

Έχει συγγράψει ένα βιβλίο με τίτλο “Ημερολογιακή Πυξίδα” και έχει κατοχυρώσει δύο πρωτοποριακές τεχνικές αυτογνωσίας «Τον Μίτο της Αριάδνης» που παρουσίασε στο πρώτο Αστρολογικό Συνέδριο στην Ελλάδα τον Νοέμβριο του 2011 και την «Τεχνική της πεταλούδας».

Διδάσκει στο τμήμα αρχαρίων της Αστρολογικής Σχολής Κοσμόγραμμα.

Όπως όμως λέει η ίδια, ό,τι και αν κάνει, τα αστέρια θα υπάρχουν στη ζωή της, για να φωτίζουν τα πιο σκοτεινά της βράδια.