Χρυσάνθη Καλογέρη

Η Χρυσάνθη Καλογέρη γεννήθηκε στους Αγ. Σαράντα της Αλβανίας. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο των Τιράνων και εργάστηκε για 2 χρόνια ως καθηγήτρια Γαλλικών στο Γυμνάσιο & Λύκειο Αργυροκάστρου. Το 1991 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα αναγνωρίζοντας το πτυχίο ως καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργάζεται ως εμπορικός αντιπρόσωπος στην εταιρεία ELETEN Α.Ε εξασκώντας παράλληλα και το επάγγελμα της καθηγήτριας της Γαλλικής γλώσσας.

Τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται ενεργά με την Αστρολογία παρακολουθώντας αλλά και κάνοντας η ίδια, μαθήματα και σεμινάρια. Έχει πραγματοποιήσει μαθήματα δι’ αλληλογραφίας στο «IEA Ecole d’ Αstrologie» της Γαλλίας με θέμα «Ψυχολογία για αστρολόγους» αλλά και μαθήματα ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες εκδηλώσεις όπως:
◄► Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδας 26/6/2016, Ομιλία με θέμα "Ψυχοπαθολογία στην Αστρολογία, εφαρμογές και παραδείγματα στην κατάθλιψη."
◄► Φεστιβάλ Χειμερινού Ηλιοστασίου 2016, Ομιλία με θέμα: "Η λίμπιντο και οι μορφές έκφρασης στον γενέθλιο χάρτη".
◄► Εκδήλωση Εαρινής Ισημερίας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας 16 Μαρτίου 2018, Ομιλία με θέμα: "Ποσειδώνας στους Ιχθύες".
Το τελευταίο διάστημα γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις στο περιοδικό Down Town.

Ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε και συνεχίζει να ασχολείται με την Αστρολογία, έγκειται στο γεγονός ότι πιστεύει πως μέσω αυτής, μπορεί κανείς να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα καθώς και να κατανοήσει πτυχές του χαρακτήρα των υπολοίπων.

Δεν την ενδιαφέρει η βιοποριστική πλευρά της Αστρολογίας αλλά η ποιοτική και σοβαρή προσέγγισή της.